Rahoitus

Meiltä saat aina edullisen ja joustavan rahoituksen

Edustamme useampaa eri rahoitusyhtiötä ja kauttamme saat oikean rahoituksen niin moottoripyörään, skootteriin, mopoon, mönkijään kuin varusteisiinkin. Osamaksuvaihtoehtoja on mahdollista räätälöidä myös arvokkaammille ajovarusteille ja lisävarusteille.

Voit valita perinteisen osamaksurahoituksen tai pienemmissä ostoksissa vakuudettoman rahoitusvaihtoehdon valintasi ja tuotteen mukaan. Tarkemmat rahoituslaskelmat teemme odottaessa paikan päällä ja kerromme mielellämme lisää sinulle parhaista vaihtoehdoista.

Vakuudeton ostorahoitus

Vakuudeton ostorahoitus on näppärä vaihtoehto mopoihin, vesijetteihin, edullisempiin pyöriin tai vaikkapa kattavaan ajovarustepakettiin.

Vakuudeton ostorahoitus ei edellytä käsirahaa.

Maksuaika 6–120 kk

Korko alk. 0%

Yhteistyökumppanimme: Nordea Rahoitus ja Svea

Osamaksurahoitus

Käsiraha alkaen 0 %

Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan 1–10 vuoden ajalle.

Ajoneuvon omistus on rahoitusyhtiöllä, kunnes luotto on maksettu. Osamaksusopimus ei edellytä Kaskovakuutusta rahoitusyhtiökohtaisissa rajoissa. (Esim. Svea alle 16.000 € ja Big Bank alle 10.000 €)

Kysy ajankohtainen korkotarjous!

Yhteistyökumppanimme: Svea ja Big Bank

Vakuutukset

Olemme Traficomin valtuuttama rekisteröintipiste ja voit meiltä ottaa kätevästi vakuutuksen ostamaasi ajoneuvoon.

Yhteistyökumppanimme: Pohjola Vakuutus, LähiTapiola, IF, Fennia, Turva, POP Vakuutus

Työsuhdepyörä

Haaveiletko uuden pyörän hankinnasta, mutta suuren summan sijoittaminen pyörään askarruttaa?

Kun työnantajasi tarjoaa pyöräedun, sinun ei tarvitse sitoa säästöjäsi pyörään. Maksat pyörän osissa palkastasi ja veroedun avulla säästät jopa 20-30% pyörän hinnasta. Lunastat pyörän lopuksi edullisesti jäännösarvolla omaksesi.

TYÖNTEKIJÄLLE

Haluaisitko pyöräedun työpaikallesi tai oletko jo hankkimassa pyörää? Työnantajan mahdollistaman verovapaan pyöräedun avulla voit valita unelmapyöräsi vapaasti ilman kertamaksua.

Yhteistyökumppanimme: Svea, Vapaus, Fleet , Epassi Bike

Jos työnantajasi on tehnyt sopimuksen jonkun muun tarjoajan kanssa kuin edellämainitut yhteistyökumppanimme, ole meihin rohkeasti yhteydessä. Teemme uusia yhteistyösopimuksia jatkuvasti.