Rahoitus

Meiltä saat aina edullisen ja joustavan rahoituksen

Edustamme useampaa eri rahoitusyhtiötä ja kauttamme saat oikean rahoituksen niin moottoripyörään, skootteriin, mopoon, mönkijään kuin varusteisiinkin. Osamaksuvaihtoehtoja on mahdollista räätälöidä myös arvokkaammille ajovarusteille ja lisävarusteille.

Voit valita perinteisen osamaksurahoituksen tai pienemmissä ostoksissa vakuudettoman rahoitusvaihtoehdon valintasi ja tuotteen mukaan. Tarkemmat rahoituslaskelmat teemme odottaessa paikan päällä ja kerromme mielellämme lisää sinulle parhaista vaihtoehdoista.

Vakuudeton ostorahoitus

Vakuudeton ostorahoitus on näppärä vaihtoehto mopoihin, vesijetteihin, edullisempiin pyöriin tai vaikkapa kattavaan ajovarustepakettiin.

Vakuudeton ostorahoitus ei edellytä käsirahaa.

Maksuaika 6–120 kk

Korko alk. 0%

Yhteistyökumppanimme: Nordea Rahoitus ja Svea

Osamaksurahoitus

Käsiraha alkaen 0 %

Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan 1–10 vuoden ajalle.

Ajoneuvon omistus on rahoitusyhtiöllä, kunnes luotto on maksettu. Osamaksusopimus ei edellytä Kaskovakuutusta rahoitusyhtiökohtaisissa rajoissa. (Esim. Svea alle 16.000 € ja Big Bank alle 10.000 €)

Kysy ajankohtainen korkotarjous!

Yhteistyökumppanimme: Svea ja Big Bank

VAKUUTUKSET

Olemme Traficomin valtuuttama rekisteröintipiste ja voit meiltä ottaa kätevästi vakuutuksen ostamaasi ajoneuvoon.

Yhteistyökumppanimme: Pohjola Vakuutus, LähiTapiola, IF, Fennia, Turva, POP Vakuutus

Polkupyörä Leasing

TYÖSUHDEPYÖRÄ ON TYÖN ANTAJAN TYÖNTEKIJÖILLEEN TARJOAMA ETU

Vaikka työsuhdepolkupyörän hankinnasta vastaakin työnantaja, on hankittu pyörä tarkoitettu työntekijän omaan käyttöön niin työmatkoille kuin vapaa-ajallekin.

TYÖNTEKIJÄLLE

Työsuhdepyöräetu mahdollistaa laadukkaan, pitkäikäisen ja nykyaikaisen polkupyörän hankkimisen huomattavasti normaalia hankintahintaa edullisemmin. Työsuhdepyörä voi olla myös sähköavusteinen, ja siten korvata useissa tapauksessa myös auton kulkuvälineenä.

Mikä tahansa polkupyörä voi olla myös työsuhdepolkupyörä! Työsuhdepyöräetua ei ole rajattu mihinkään tiettyyn pyörätyyppiin, joten voit hankkia juuri sellaisen pyörän kuin itse haluat. Pyörä vois siis olla kaikkea kaupunkipyörän ja sähköavustetun täysjoustomaastopyörän väliltä. Työsuhdepyöräetu ei kuitenkaan koske mopoksi rekisteröitäviä polkupyöriä. Myöskään sähköpyörä yli 250w tehoilla ja yli 25 km/h avustusnopeudella ei kelpaa työsuhdepyöräksi.

Yhteistyökummpanimme: Svea